Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

19. 04. 2018. 20:17 >> 20:10

EUROSPORT PRENOSI

Serena Vilijams i Endi Marej na listi prijavljenih za RG

Američka teniserka Serena Vilijams i Britanac Endi Marej prijavili su se za učešće na drugom Grend slem turniru u sezoni, Rolan Garosu u Parizu, prenio je danas Eurosport.

Marej nije igrao od prošlogodišnjeg Vimbldona i oporavlja se od operacije kuka. On je najavio povratak na teren u junu na turniru u Kvinsu, ali se ipak našao na listi igrača za Rolan Garos, koji počinje 27. maja.

Serena Vilijams se polako vraća na teren, nakon što je u septembru rodila ćerku. Spekulisalo se da će osvajačica 23 Grend slem titule propustiti sezonu turnira na šljaci, ali se ipak prijavila za Rolan Garos. Ona je do sada osvojila tri titule na tom Grend slem turniru.

Otvoreno prvenstvo Francuske završava se 10. juna.

Titulu u muškoj konkurenciji braniće Španac Rafael Nadal, koji će pokušati da osvoji 11. trofej u Parizu, dok će kod teniserki titulu braniti Letonka Jelena Ostapenko.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније