Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavio: F.R. [ Beta ]

04. 04. 2018. 15:16   >>  05. 04. 2018. 14:59 1

POSLIJE MASTERSA

Đoković završio saradnju i sa Štepanekom

Srpski teniser Novak Đoković i njegov trener Radek Štepanek odlučili su da završe saradnju poslije mastersa u Majamiju, saopšteno je danas.

Takođe, PR tim Novaka Đokovića potvrdio je da je završena saradnja i s Andreom Agasijem.

"Privatni odnosi sa Radekom su bili i ostaće izvanredni, a Novak je uživao da radi sa njim i uči od njega. Izuzetno je zahvalan na podršci koju je dobijao od Radeka tokom proteklog perioda", navodi se u saopštenu.

Đoković, kako se dodaje, ostaje fokusiran na napredak i željan je da se vrati jači i odlučniji poslije dugačke pauze zbog povrede, koja je uticala na njegovo samopouzdanje i igru.

"U isto vrijeme, Novak konstantno i strastveno traži nove načine da povrati pobjedničku formu. Djoković će posle kratkog odmora s porodicom početi sa pripremama za sezonu na šljaci i za predstojeće turnire", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније