Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

s.đ. [ b92 ]

31. 03. 2018. 09:35   >>  09:28

RAZLAZ

Agasi više ne trenira Đokovića!

Dvojica teniskih velikana prekinuli su saradnju, prenio je ESPN.

"Imao sam najbolje namjere, pokušao sam da pomognem Novaku. Ali, prečesto nijesmo bili saglasni oko određenih stvari. Želim mu sve najbolje u nastavku karijere", saopštili su komentatori američke televizije tokom prenosa polufinala Mastersa u Majamiju.

Srbin i legendarni Amerikanac započeli su saradnju pred prošlogodišnji Rolan Garos, ali je Novak potom propustio kompletan drugi dio sezone zbog povrede lakta, koju je na kraju odlučio da riješi operacijom poslije rane eliminacije na startu Australijan Opena.

Osvajač osam Grend Slem titula i nekadašnji svjetski broj jedan povremeno je pratio Đokovića na turnirima, bez finansijske nadoknade, dok je naš igrač u međuvremenu angažovao Radeka Šćepaneka za trenera.

Novak će pokušati da nastavi povratak u vrh svjetskog tenisa na Mastersima u Monte Karlu i Madridu, posle razočaravajućih rezultata u Indijan Velsu i Majamiju, odnosno drugom Slemu sezone Rolan Garosu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније