Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

17. 03. 2018. 11:01   >>  10:58

INDIJAN VELS

Kasatkina i Osaka igraju za titulu

Ruska i japanska teniserka, Darija Kasatkina i Naomi Osaka, plasirale su se prošle noći u finale turnira u Indijan Velsu.

Kasatkina je u polufinalu pobijedila Amerikanku Venus Vilijams sa 4:6, 6:4, 7:5 poslije dva sata i 48 minuta velike borbe.

Ruskinja je bila na dva poena od poraza, pošto je u trećem setu gubila sa 5:4 i 40:30, ali je Vilijamsova potom napravila četiri vezane greške i dozvolila Kasatkinoj da izjednači na 5:5. Amerikanka je nakon tog gema osvojila još samo dva poena.

Japanka Osaka je u drugom polufinalu pobijedila prvu teniserku svijeta, Rumunku Simonu Halep, sa ubjedljivih 6:3, 6:0. Meč je trajao samo 65 minuta.

Osaka, trenutno 44. na WTA listi, na putu do finala je eliminisala Mariju Šarapovu, Agnješku Radvanjsku i Karolinu Pliškovu.

Naomi Osaka i Darija Kasatkina, obje dvadesetogodišnje teniserke, do sada se nijesu sastajale.

U muškom dijelu turnira, Argentinac Huan Martin del Potro je u četvrfinalu pobijedio Filipa Kolšrajbera iz Njemačke sa 3:6, 6:3, 6:4. Njegov protivnik u polufinalu biće Kanađanin Miloš Raonić, koji je bio bolji od Amerikanca Sema Kverija.

U drugom polufinalu igraće Rodžer Federer i Borna Ćorić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније