Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

13. 03. 2018. 14:52 >> 14:47

INDIJAN VELS

Venus pobijedila Serenu

Američka teniserka Venus Vilijams pobijedila je svoju sestru Serenu u trećem kolu Indijan Velsa rezultatom 6:3 6:4 i obezbijedila plasman u osminu finala.

Ovo je najraniji susret sestara još od 1998. godine kada su prvi put igrale jedna protiv druge na Australijan openu.

Sestre su odigrale ukupno 29 međusobnih duela, a starija je sada upisala 12 pobjedu, prvi trijumf još od 2014. u Montrealu.

Prethodni meč su odigrale u finalu Australijan Opena prošle godine, kada je Serena osvojila pehar, a nakon toga otišla na dužu pauzu zbog trudnoće.

"Nijesam bila ta koja vodi meč, već sam samo vraćala loptice", pohvalila je Venus sestrin povratak u formu.

Serena ipak zna da joj predstoji još mnogo rada.

"Duga pauza je učinila svoje, jer nijesam igrala duže od godinu dana. Nijesam razočarana zbog poraza, iako nije tačno da ne bih voljela da sam pobijedila. Dakle, ispred mene je dug put i radujem mu se", poručila je Serena.

Venus sljedeći meč igra protiv Letonke Anastasije Sevastove.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније