Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

04. 03. 2018. 09:20 >> 09:19

PROŠLE NOĆI

Del Potro i Curenko osvojili Akapulko

Argentinski teniser Huan Martin del Potro osvojio je prošle noći titulu u Akapulku, pošto je u finalu pobijedio Kevina Andersona iz Južne Afrike sa 6:4, 6:4. Trofej u ženskoj konkurenciji u Akapulku osvojila je Ukrajinka Lesija Curenko.

Del Potro je do sedme pobjede protiv Andersona u isto toliko mečeva stigao poslije sat i 41 minut igre.

Argentinac je osvojio svoju 21. ATP titulu u karijeri.

"Ovo je za mene veoma poseban turnir. Pobijedio sam trojicu momaka iz top 10 na istom turniru, što je veoma važno za mene. Drago mi je što sam svoju 21. titulu osvojio u Akapulku", rekao je Del Potro.

Trofej u ženskoj konkurenciji u Akapulku osvojila je Ukrajinka Lesija Curenko. Ona je u finalu slavila protiv Štefani Fegel iz Švajcarske sa 5:7, 7:6, 6:2.

Ona je tako odbranila titulu osvojenu prošle godine u Akapulku i stigla do svoje četvrte WTA titule u karijeri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније