Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ Objavio: O.Z. ]

06. 02. 2018. 19:38 >> 19:38

NA DVA STADIONA

Od ove godine večernji program na US Openu

Organizatori Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku saopštili su danas da će na novom stadionu "Luj Armstrong" od ove godine biti uveden večernji termini teniskih mečeva.

Ove godine će biti otvoren novi stadion "Luj Armstrong" kapaciteta 14.000 sjedišta, pa su organizatori US Opena odlučili da promijene program. Stari stadion nazvan po slavnom džez muzičaru mogao je da primi 8.800 ljudi.

To će biti prvi put da će se mečevi na US Openu igrati u večernjim terminima na dva stadiona. Do prošle godine to je bilo moguće samo na stadionu "Artur Eš". Oba stadiona imaju pokretni krov.

Na renoviranom "Luj Armstrong" stadionu mečevi će počinjati od 11 sati po lokalnom vremenu, prvih devet dana turnira.

Polovina sjedišta će biti rezervisana, a karte za drugu polovinu će se prodavati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније