Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

13. 07. 2013. 21:41 >> 21:41

UPALA TETIVA

Conga neizvjestan za US Open

Učešće francuskog tenisera Žo-Vilfreda Conge na trećem gren slemu sezone, US openu pod znakom je pitanja zbog povrede koljena koju je zadobio na Vimbldonu.

"Nedavno sam se povrijedio, prije dvije nedjelje, tako da ne mogu da kažem detalje. Imam povredu koja je slična malo ozbiljnijem tendinitisu (upala tetiva), povredio sam se zbog umora i sada moram da se oporavim. Ne znam koliko će trajati rehabilitacija, mogu da budem spreman za mjesec i po, ali i za šest mjeseci“, kazao je Conga.

US open počinje 26. avgusta, a to je turnir na kojem Francuz imao najmanje uspjeha – samo jednom je stigao do četvrtfinala (2011).

"Nadam se da ću igrati u Njujorku. Američka turneja počinje za tri nedjelje. Do tada mi koljeno možda bude zaliječeno, ali neću igrati dok ne budem potpuno spreman. Zato sada ne mogu da pričam o tome jer ne znam koliko će trajati oporavak. Povreda mi daje mogućnost da se malo opustim i da odem na odmor koji sam dugo iščekivao“, rekao je Conga.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније