Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Objavio: O.Z. ]

13. 01. 2018. 08:45   >>  08:18 2

PORAZ U KVALIFIKACIJAMA

Kovinić bez glavnog žrijeba

Crnogorska teniserka Danka Kovinić ispala je iz borbe za mjesto u glavnom žrijebu Australijan opena.

Kovinić je poražena u drugom kolu kvalifikacija od Amerikanke Danijele Kolins, 162. teniserke svijeta, u tri seta seta - 6:4, 2:6, 5:7.

Meč je zbog kiše juče bio prekinut u prvom setu pri rezultatu 3:3. Nastavljen je rano jutros, oko 2.30 sati po našem vremenu.

Naša najbolje rangirana teniserka je osvojila prvi set iako je loše počela. Izgubila je prvi gem na svoj servis (0:2), ali je odmah napravila ribrejk.

Kada je meč nastavljen još jednom je oduzela servis protivnici i potvrdila brejk za 1:0 u setovima.

U drugom setu američka teniserka je bila sigurna na svoj servis i napravila dva brejka za ubjedljivih 6:2 u gemovima i izjednačenje u setovima.

u odlučujućem dijelu igre prvi brejk je napravila Kovinić, ali nije uspjela da sačuva prednost. Kolins je sa dva brejka preokrenula i plasirala se u 3. kolo kvalifikacija prvog Gren slema sezone.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније