Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Objavio: O.Z. ]

11. 01. 2018. 12:43   >>  12:11 6

ĐOKOVIĆ NAKON POVRATKA

Nemam nikakva očekivanja u Melburnu

Novak Đoković je istakao da nema nikakva očekivanja od Australijan opena jer je dugo bio van terena.

On je danas zvanično predstavljen kao novi ambasador kompanije Asiks, čije će patike nositi ubuduće.

"Bio toliko dugo van terena i moj lakat nije bio sasvim dobro... To je razlog zašto ja nemam nikakva očekivanja. Zahvalan sam što sam u Australiji i ako budem mogao da igram, biće sjajno. Nadam se da ću biti spreman da odigram dobro. Igrao sam na nekoliko egzibicija i izgleda da mogu da igram", rekao je Đoković, prenosi B92.

Žrijeb za prvi Gren slem sezone, Australijan open, koji počinje u ponedjeljak, održan je danas u Melburnu, srpski teniser će se na startu sastati sa Donaldom Jangom.

"Startujem sa 14. mjesta. Međutim, to mi nije važno. Želim samo da počnem da igram mečeve i vidim gdje će me to odvesti. Idemo polako, dan za danom. Radim sve što mogu sa svojim timom, doktorima. Ako budem igrao kao što sam protiv Dominika Tima, biću zadovoljan. Siguran sam da ću za tri ili četiri dana biti najbolji što mogu", rekao je Đoković.

On je na zvaničnoj prezentaciji brenda Asiks pričao i o povredi.

"Ako bih danas završio karijeru bio bih zadovoljan onim što sam ostvario. Ali nijesam još do toga došao. Želim još da igram", kazao je Đoković.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније