Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Objavio: O.Z. ]

10. 01. 2018. 17:25 >> 16:55
3

JOŠ 5 DANA DO AO

Đoković: Ne znam koliko sam spreman

Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da planira da igra na Australijan Openu koji počinje sljedećeg ponedjeljka, ali da još nije siguran koliko je spreman, piše Sport klub.

Đoković zbog povrede lakta nije igrao šest mjeseci, a na teren se vratio protekle noći na egzibicionom turniru Kujong klasik. Na startu turnira, slavio je protiv Austrijanca Dominika Tima sa 6:1, 6:4.

Nekadašnji najbolji teniser rekao je poslije tog meča da je zadovoljan kako je protekao, a na pitanje da li će igrati u Melburnu odgovorio je: "Za sada, igram na Australijan Openu".

Osvajač 12 Gren slem titula je naglasio da je zabrinut zbog spremnosti da izdrži potencijalne mečeve u pet setova u Melburnu.

"Postojala je sumnja, posebno jer sam se povukao sa prvog turnira u godini. Ne mogu da kažem da sam na 100 odsto, to mogu da kažem tek kada dobijem takav osjećaj igranjem na turniru. Idealno bi bilo da sam odigrao još jedan turnir prije početka Australijan Open, ali nije bilo tako suđeno", naglasio je Đoković.

Srpski teniser je dodao i da se nada da će sve biti kako treba do početka prvog Gren slema sezone.

"Razmišljam od dana do dana. Imao sam vremena, ali u isto vrijeme mom laktu je bilo potrebno više vremena za oporavak. Ulazim u ritam, testiram lakat igrajući mečeve, a ovo je bio prvi meč na dva dobijena seta koji sam odigrao od Vimbldona. Zadovoljan sam, to je sve što mogu da kažem. Daće Bog da sve bude u redu u narednih pet dana", istakao je Đoković.

Takođe, Đoković je u srijedu igrao na egzibicionom turniru "Taj-brejk tens" u Melburnu, a već u prvom kolu je završio takmičenje porazom od Australijanca Lejtona Hjuita.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније