Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta,I.Š. ]

10. 01. 2018. 09:01   >>  08:28 20

POSLIJE ŠEST MJESECI

Đoković se vratio i pobijedio

Poslije šestomjesečne pauze, teniser Novak Đoković se prošle noći u Australiji vratio na teren pobjedom nad Austrijancem Dominikom Timom.





Đoković je na egzibicionom turniru Kujong Klasik pobijedio Tima sa 6:1, 6:4 poslije više od jednog sata igre."Lijepo je vratiti se.

Čekao sam ovaj trenutak šest mjeseci, da izađem na teren i odigram meč. Takođe, imao sam odličnog protivnika, petog igrača svijeta, tako da je to bio fantastičan test da vidim gdje sam", rekao je Đoković.

Đoković nije igrao od četvrtfinala Vimbldona početkom prošlog ljeta zbog povrede lakta. On je planirao da se ranije vrati na teren, ali je otkazao učešće na nedavnim turnirima u Abu Dabiju i Dohi.

I pored toga što tkom meča protiv Tima nije imao bolova, rekao je da "ide polako".

"Ne želim da kažem da sam 100 odsto spreman, ne želim da imam previše samopouzdanja, ali sam srećan kako je sve funkcionisalo", rekao je on.

Đoković, 14. teniser svijeta, naveo je da se nada da će sve biti u redu do početka Australijan opena koji počinje već u ponedjeljak,15. januara.

Пратите нас на

Коментари20

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније