Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Sport klub, B.V.

27. 11. 2017. 14:45 >> 14:17

SAFIN SMATRA

Đoković se neće vratiti na stari nivo

Bivši ruski teniser, Marat Safin komentarisao je dominaciju "stare garde" u posljednjoj deceniji i uporedivši igrače iz "velike četvorke" došao do zaključka da se Novak Đoković neće vratiti u formu.

 

Safin je bio prvi teniser svijeta, a u karijeri je došao do dvije Gren slem titule. On je istakao da su u teniskom vrhu isti ljudi koji su na tom mjestu bili i kada se on povukao 2009. godine.

"Federer i Nadal su tu predugo, ali će se i to promijeniti. Zamijeniće ih mladi igrači koji su brži i koji ostvaruju sjajan napredak. Aleksandar Zverev ima ogroman potencijal ali je još uvek premlad. Potrebno je samo da vjeruje u sebe", otpočeo je priču Safin.

On je takođe rekao da je tenis mnogo zahtjevniji na fizičkom nivou i da teniseri nemaju toliko vremena da razmišljaju.

"Nadal je impresivniji od Federera. Rodžer ima sve što mu je potrebno da bude najbolji dok je Rafa za svaki svoj uspjeh morao da radi. Očekujem da će njih dvojica i sljedeće godine biti na svom nivou, dok sumnjam u povratak Đokovića. Marej ima svoje uspone i padove, ali vjerujem da ukoliko Španac i Švajcarac budu zdravi, niko drugi nema šanse", zaključio je Safin.

Da li će Đoković demantovati Safina u praksi, vidjećemo od 29. decembra kada se najbolji srpski teniser vraća na teren.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније