Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta; B.V.

27. 11. 2017. 13:44   >>  13:13

RANG LISTA

Francuzi prvi na listi Dejvis kupa

Teniska reprezentacija Francuske se, nakon osvajanja 10. trofeja u Dejvis kupu, vratila na prvo mjesto danas objavljene rang-liste.

 

Francuska je prethodnog vikenda u finalu Dejvis kupa u Lilu pobijedila Belgiju sa 3:2 i taj trijumf joj je osim "salatare" doneo i prvo mjesto na listi. 

Ta selekcija sada ima 30.218 bodova. 

Francuska je prethodno dva puta bila najbolja teniska reprezentacija na svijetu, od februara 2002. do septembra 2003. i od aprila do jula 2004. godine.

Prošlogodišnji šampiona Dejvis kupa, selekcija Argentine je pala na drugo mjesto, dok je Belgija sada treća.

Velika Britanija je skliznula na četvrto mjesto, a Hrvatska je i dalje peta.

Napredak od jedne pozicije ostvarile su i Dejvis kup reprezentacije Australije i Srbije, koje sada zauzimaju šesto, odnosno sedmo mjesto. 

Do desetog mjesta su još i Švajcarska, Italija i SAD.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније