Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ TVCG ]

18. 11. 2017. 11:18 >> 10:54

MNE FASHION WEEK

Kovinić prošetala modnom pistom

Najbolja crnogorska teniserka, Danka Kovinić zatvorila je kolekciju Tenero Fashion brenda, zastupnika više italijanskih brendova, na završnoj večeri Montenegro Fashion Week-a.

"Bilo je fenomenalno. Oduševila sam se pozivu da učestvujem. Trenutno sam na odmoru, tako da sam imala slobodnog vremena da iskoristim za nešto drugo što volim, tako da mi je bilo zadovoljstvo", rekla je Kovinić za TVCG.

Danka će uskoro početi da trenira kako bi se što bolje pripremila za turnire koji je očekuju.

"Na žalost, ova godina nije bila uspješna. I dalje vrijedno treniram. Pripreme kreću 1. decembra, ali i dalje radim kondiciju. Održavam kondiciju na nekom nivou da bih bila spremna kada krenu pripreme. Sigurna sam da će naredna sezona biti mnogo uspješnija", zaključila je Kovinić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније