Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

14. 11. 2017. 08:49 >> 08:16
1

ZBOG POVREDE

Nadal se povukao sa Završnog turnira

Prvi teniser svijeta Rafael Nadal povukao se sa Završnog turnira u Lodnonu zbog povrede koljena.

Nadal je takmičenje završio poslije prvog meča u grupi i poraza od Davida Gofana u tri teška seta, a odmah po završetku bilo je jasno da je pod znakom pitanja za nastavak takmičenja.

Španac je obnovio povredu koljena desne noge na Mastersu u Parizu, pa će mu ovo biti drugi uzastopni turnir sa kojeg je morao da odustane.

"Imao sam obavezu prema turniru, gradu i prema sebi. Pokušao sam iz sve snage, uradio sve što je bilo potrebno da budem spreman, ali stvarno nijesam u stanju da igram. Mnogo sam se borio tokom meča, ali sve vrijeme sa znanjem da postoji velika šansa da bude posljednji u sezoni", rekao je Nadal.

Gofan je slavio rezultatom 7:6 (7-5), 6:7 (4-7), 6:4.

"Uopšte nije bila odluka, već je bol odlučio. Nemam dovoljno snage da nastavim. Pokušao sam i pravo je čudo što sam rezultatski bio toliko blizu tokom meča", dodao je.

‘Bik sa Majorke’ obezbijedio je prvo mjesto na kraju godine, ali će za titulu na jedinom velikom turniru koji nije osvojio morati da sačeka neku drugu priliku.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније