Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

06. 07. 2013. 18:11   >>  18:11

ODUŠEVLJENJE

Bartoli: Ostvarila sam snove

Francuska teniserka Marion Bartoli izjavila je poslije osvajanja Vimbldona da joj se ostvario san o kojem mašta od šeste godine.

"Ne mogu da vjerujem, kao djevojčica sam sanjala o ovom trenutku. Da mi je neko rekao ja mu ne bih vjerovala. Nevjerovatan je osjećaj držati trofej u rukama. Nadam se da ću i sljedeće godine biti ovdje", rekla je nakon meča Bartoli.

Za francusku teniserku je ovo drugo finale u Londonu. U prvom je poražena od Amerikanke Venus Vilijams sa 2:0 u setovima.

"Imala sam šansu 2007. godine i nijesam uspjela, znam kako se Sabine sada osjeća, ali s pravom mogu da kažem da će biti pobjednica", poručila je Bartoli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније