Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

06. 07. 2013. 16:37   >>  16:51

VIMBLDON

Bartoli lako do titule

Marion Bartoli je stigla do prve Gren slem titule u karijeri - Francuskinja je bez mnogo problema za skoro sat i po igre savladala Njemicu Sabine Lisicki sa 2:0 u setovima 6:1, 6:4.

Njemica je savršeno počela meč i napravila već u prvom gemu brejk. Međutim, Francuskinja je preuzela potpunu kontrolu nad mečom. Bartoli je napadala kada treba što je rezultiralo serijom od šest gemova i osvajanjem prvog seta (6:1).

Na početku drugog seta Lisicki se konačno trgla. Lako je uzela svoj servis gem, a onda je izvršila pritisak na Bartoli u drugom gemu. Imala je Njemica četiri brejk lopte, ali se Francuskinja izvukla i izjednačila na 1:1.

Bartoli je ubrzo i napravila brejk za 2:1, a Lisicki nikako nije uspijevala da se izbori sa pritiskom svog prvog Gren slem finala. Kada je odservirala duplu grešku i dala novu brejk šansu rivalki, Lisicki je počela da plače.

Tu brejk loptu je spasla, ali Bartoli nije odustajala i ubrzo je povela sa 4:1.

Pri rezultatu 5:1 Lisicki je spasilla tri meč lopte i ostala u igri, a onda se razigrala i smanjila na 5:4. Ipak, neizvjesnost nije bilo, Bartoli je svoj servis gem dobila sa nule i stigla do prvog Gren slema.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније