Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Anadolija; B.V. ]

10. 10. 2017. 10:28 >> 09:58

NAKON POROĐAJA

Serena brani titulu u Melburnu

Čelnik Australian Opena Kreg Tajli najavio je da će se Serena Vilijams vratiće se na teniske terene nakon porođaja i u januaru naredne godine braniti titulu na turniru u Melburnu.

 

“Serena se vraća. Radujemo se da je ponovo ugostimo i pratimo na njenom putu rušenja rekorda po broju osvojenih Grend slem turnira“, kazao je Tajli.

Najtrofejnija teniserka svih vremena Vlijams se zbog trudnoće privremeno povukla iz svijeta tenisa, a u septembru je rodila djevojčicu Aleksis Olimpiju Ohanian.

Ona je prošle godine osvojila Australian Open pobijedivši stariju sestru Venus u finalu, a tom prilikom je bila u devetoj sedmici trudnoće.

Direktor Australian Opena takođe je saopštio da će pobjednici predstojećeg turnira u Melburnu u obje konkurencije osvojiti novčani ček u iznosu po četiri miliona dolara, a da je ukupni nagradni fond turnira povećan za deset odsto i da iznosi rekordnih 55 miliona dolara.

“Biće to prvi put u istoriji Grend slem turnira da pobjednici i u muškoj i ženskoj konkurenciji dobiju čekove od po četiri miliona dolara“, kazao je Tajli.

On je tenisku javnost obradovao i potvrdom da će na januarskom Australian Openu i u muškoj konkurenciji nastupiti dva povratnika u svijet tenisa, a riječ je i Novaku Đokoviću i Endiju Mareju, koji su ove sezone odsustvovali zbog problema sa povredama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније