Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ Objavila R.B. ]

24. 09. 2017. 23:21   >>  22:51

ATP SANKT PETERBURG

Džumhur osvojio prvi trofej u karijeri

Teniser iz Bosne i Hercegovine Damir Džumhur osvojio je danas svoj prvi trofej u karijeri, pošto je u finalu turnira u Sankt Peterburgu pobijedio Italijana Fabija Fonjinija u tri seta, 3:6, 6:4, 6:2.

"Bio sam nervozan na početku meča i nisam mogao da igram svoju igru, a Fabio je igrao odlično. Ipak, pokušao sam da ostanem u meču i to mi je pomoglo da se vratim u drugom setu. U odlučujućem setu sam pronašao svoj ritam", rekao je Džumhur nakon finala. 

Rođeni Sarajlija je tako postao prvi teniser iz Bosne i Hercegovine koji je osvojio neku ATP titulu. On je sedmi teniser koji je u 2017. godini osvojio prvi trofej u karijeri.

Džumhuru je ovo bilo drugo ATP finale nakon što je u avgustu izgubio finale u Vinston Sejlemu od Španca Roberta Bautiste Aguta. 

Damir Džumhur će se nakon odličnih igara u Sankt Peterburgu probiti na 40. mjesto ATP liste.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније