Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavila: M.L.B. [ B92.net ]

22. 09. 2017. 11:08 >> 10:37

NADAL O GS TITULAMA

"Mogu da prestignem Federera"

Rafael Nadal smatra da može da prestigne Rodžera Federera po broju Grend slem titula.

Španac je trijumfom na US Openu stigao do 16 GS krune, dok Federer ima tri više.

"Moguće je, ali veoma teško. Velika je razlika između priče o tome i učinjenog. Niko mi ne garantuje da ću igrati do 36. godine. Igraću dok mi tijelo i um dozvole. Nisam uplašen ili zabrinut zbog penzije. Srećan sam i bez tenisa, ali teško je u drugim stvarima pronaći adrenalin koji donosi sport", rekao je Nadal.

Španac je blizu toga da godinu završi na prvom mjestu na ATP listi, ima 1.960 bodova više od Federera.

"Broj 1 na kraju godine mi nije bio jedan od ciljeva na početku sezone. Naravno, mnogo je bolje biti prvi nego treći, ali moj prioritet je samo da budem srećan, a da bih bio srećan moram da osjetim da sam konkurentan, a da bih bio konkurentan moram biti zdrav. Nemam poseban osjećaj zbog broja 1, ali je to nagrada za ono što sam radio. Ključna stvar ove godine je da se ne povrijedim, osvajanje titula i borba za sve", dodao je Španac.

Sljedeći cilj mu je Završni masters, koji nikad u karijeri nije osvojio. "World Tour Finals" je na programu 12-19. novembra u Londonu u O2 Areni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније