Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

23. 08. 2017. 20:44 >> 20:41

KVALIFIKACIJE ZA US OPEN

Kovinić izborila plasman u drugo kolo

Najbolja crnogorska teniserka Danka Kovinić izborila je plasman u drugo kolo kvalifikacija za US open.

Kovinić je u prvom kolu savladala Švajcarkinju, Koni Perin u tris seta 6:1, 3:6, 7:5, nakon dva sata i četiri minuta igre.

Kovinić je u prvom kolu savladala Švajcarkinju, Koni Perin u tris seta 6:1, 3:6, 7:5, nakon dva sata i četiri minuta igre.

Danka je furiozno odigrala prvi set, uz dva brejka je slavila sa 6:1. Drugi dio igre je bio izjednačen do šestog gema. Švajcarkinja je tada stigla do brejka i povela 4:2.

Danka je odmah uzvratila istom mjerom, ali je nakon toga opet izgubila svoj servis, pa je Perin rutinski privela set kraju.

U odlučujućem setu, obje teniserke su sačuvale svoj servis do 5:5, kada je Kovinić napravila brejk i potom odservirala za pobjedu.

Novljanka će u drugom kolu igrati protiv Britanke Kejti Bolter, koja je na startu izbacila Amerikancu Danijel Kolins (6:4, 6:0).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније