Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavila R.B. [ Beta ]

20. 08. 2017. 22:00 >> 21:35

OSVOJILA SINSINATI

Mugurusa spriječila Halep da bude br. 1

Španska tenisera Garbinje Mugurusa osvojila je danas titulu na turniru u Sinsinatiju, pošto je u finalu pobijedila Rumunku Simonu Halep sa ubjedljivih 6:1 i 6:0.

Mugurusa je ovim trijumfom spriječila Halepovu da preuzme prvo mjesto na WTA listi, na kojem će od ponedjeljka i dalje ostati Čehinja Karolina Pliškova.

Španskoj teniserki je ovo druga titula u 2016. godini, a peta u karijeri.

Mugurusi je prvi meč današnjeg finala dobila poslije 24 minuta igre. Vrlo brzo je povela sa 3:0, a novim brejkom u šestom gemu samo je potvrdila vođstvo.

Isti scenario viđen je na početku drugog seta. Mugurusa je povela sa 3:0, a potom je uslijedio jedini gem na meču u kojem je imala problema, pošto je morala da spašava dvije brejk lopte. Ona se, ipak, odbranila i nakon toga bez problema osvojila još dva gema i stigla do velike pobjede.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније