Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavio: B.V.

19. 08. 2017. 09:49   >>  09:20

SINSINATI

Kirjos dobio Nadala za polufinale

Australijanac Nik Kirjos plasirao u polufinale Mastersa u Sinsinatiju nakon što je bio bolji od Rafaela Nadala 2:0 (6:2,7:5).

 

U prvom setu australijski teniser je bio mnogo bolji, te je tako slavio sa 6:2 u gemovima. Drugi set je bio dosta zanimljiviji, jer su oba tenisera igrala fantastično, međutim Kirjos je za dlaku bio bolji i tako slavio sa 7:5 u gemovima.

U drugom meču, gdje su se sastali Dominic Tim i David Ferer, bez obzira na blagu ulogu favorita, Tim nije uspio da savlada Ferera, koji ga je na kraju dobio sa 2:0, po setovima 3:6 i 3:6. 

Upravo će Španac igrati protiv Kirjosa u polufinalu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније