Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

17. 08. 2017. 22:13 >> 21:44

NE MOŽE DA SE ODVOJI OD BEBE

US Open: Neizvjestan nastup Azarenke

Bjeloruska teniserka Viktorija Azarenka rekla je danas da nije sigurna da li će nastupiti na posljednjem grend slemu u sezonu, Otvorenom prvenstvu SAD, jer možda neće moći da dovede svoju bebu u Njujork i odvoji je od oca.

Ona je na Tviteru napisala da je u "teškoj situaciji", koja joj ne dozvoljava da se u ovom trenutku vrati tenisu.

"Leov otac i ja trenutno radimo na rješavanju nekih pravnih pitanja. U ovom trenutku jedino kako bih mogla da nastupim na US openu je da ga ostavim u Kaliforniji, ali ja na to nijesam spremna", napisala je Azarenka.

US Open počeće 28. avgusta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније