Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

15. 08. 2017. 22:50 >> 22:19

POVREDA ZGLOBA

Raonić se povukao sa Mastersa u Sinsinatiju

Kanadski teniser Miloš Raonić povukao se danas sa Mastersa u Sinsinatiju zbog povrede lijevog zgloba, saopštili su organizatori.

Poslije Raonićevog odustajanja, turnir u Sinsinatiju ostao je bez sedmog tenisera iz prvih 10 na ATP listi.

Švajcarac Rodžer Federer i Kei Nišikori iz Japana su se u ponedjeljak povukli zbog povreda.

Prije početka turnira učešće su otkazali Britanac Endi Marej, Švajcarac Sten Vavrinka i Marin Čilić iz Hrvatske, dok će srpski teniser Novak Đoković propustiti ostatak sezone zbog povrede.

Prvi nosilac na turniru je Španac Rafael Nadal, koji će od narednog ponedjeljka ponovo biti prvi teniser svijeta.

Pobjede Del Potra, Kirjosa i Vilijams

Argentinski teniser Huan Martin Del Potro plasirao se večeras u drugo kolo Mastersa u Sinsinatiju, pošto je pobijedio 15. tenisera svijeta Tomaša Berdiha iz Češke poslije tri seta, 3:6, 7:6, 6:0.

Del Potro, 30. teniser svijeta, pobijedio je za nepuna dva sata. Berdih je osvojio prvi set zahvaljujući brejku u četvrtom gemu, dok su u drugom setu obojica napravili po brejk, pa je set odlučen poslije taj-brejka, koji je Argentinac dobio sa 7:1. On je sa dobrom igrom nastavio i u trećem setu, koji je za nešto više od pola sata osvojio bez izgubljenog gema.

Del Potro će drugom kolu igrati protiv Amerikanca Mičela Krugera, koji je poslije dva seta pobijedio Francuza Benoa Pera.

Australijanac Nik Kirjos plasirao se u drugo kolo pošto je pobijedio Belgijanca Davida Gofana sa 6:2, 6:3. On će u drugom kolu igrati protiv Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova, koji je sa 6:4, 7:6 pobijedio Kevina Andersona iz Južne Afrike.

U drugo kolo se plasirao i Španac Albert Ramos Viljnolas, pobjedom protiv Rusa Mihaila Južnog poslije tri seta, 6:2, 3:6, 6:3. On će igrati protiv Žila Milera iz Luksemburga, koji je poslije tri seta pobijedio domaćeg tenisera Rajana Herisona.

Amerikanka Venus Vilijams plasirala se u drugo kolo pošto je poslije nešto više od sat vremena pobijedila sunarodnicu Alison Riske sa 6:2, 6:0. Ona će igrati protiv Australijanke Ešli Barti, koja je sa 6:4, 6:4 pobijedila Amerikanku Varvaru Lepčenko.

Američka teniserka Medison Kiz plasirala se u drugo kolo pošto je pobijedila sunarodnicu Koko Vandevej sa 6:4, 3:6, 6:3. Kiz će igrati protiv Ruskinje Darije Kasatkine, koja je pobijedila Bjeloruskinju Aleksandru Sasnovič sa 6:4, 6:2.

U drugo kolo plasirala se i njemačka teniserka Julija Gerges, pošto je pobijedila 10. nosioca Poljakinju Agnješku Radvansku sa 6:4, 6:4. Gerges će u drugom kolu igrati protiv pobjednice duela Kanađanke Fransoa Abande i Poljakinje Magde Linet.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније