Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

15. 08. 2017. 20:03 >> 19:33

ZVANIČNO

Šarapova dobila poziv za US open

Ruska teniserka Marija Šarapova dobila je danas specijalnu pozivnicu za Otvoreno prvenstvo Sjedinjenih Američkih Država i biće u glavnom žrijebu nekog Grend slem turnira prvi put pošto joj je istekla suspenzija od 15 mjeseci zbog dopinga, prenio je BBC.

Šarapova se vratila na teren u aprilu na turniru u Štutgartu, ali joj Teniski savez Francuske nije dao specijalnu pozivnicu za Rolan Garos.

Ruskinja se povukla iz kvalifikacija za Vimbldon zbog povrede, nakon što je odlučila da ne traži specijalnu pozivnicu.

Petostruka grend slem šampionka Šarapova je trenutno na 148. mjestu WTA liste.

Šarapova je suspendovana u junu 2016. godine, pošto je priznala da su njeni doping rezultati na Australijan openu bili pozitivni na meldonijum, supstancu koju je Svjetska antidoping agencija (WADA) 1. januara 2016. godine stavila na listu zabranjenih.

Ona je ove sezone odigrala devet mečeva.

Šarapova je osvojila Ju Es open 2006. godine kao 19-godišnjakinja. Dvije godine ranije osvojila je svoj prvi grend slem trofej, kada je trijumfovala na Vimbldonu. Jedna je od rijetkih teniserki koja je osvojila sva četiri grend slem turnira.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније