Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

11. 07. 2017. 20:28 >> 20:11

VIMBLDON

Konta srušila Halep, prošla među četiri

Britanska teniserka Džoana Konta plasirala se u polufinale Vimbldona, pošto je danas u četvrtfinalu pobijedila Rumunku Simonu Halep u tri seta, 5:7 (2), 7:6 (5), i 6:4.

Konta je do treće pobjede u njihovom petom duelu došla poslije dva sata i 40 minuta igre.

Britanka je do najboljeg rezultata na Vimbldonu došla poslije velike borbe u tri neizvjesna seta. U prvom je imala brejk zaostatka, ali je u završnici tog perioda uspjela da uzvrati oduzimanjem servisa i odvede set u taj-brejk, koji je pripao drugoj teniserki svijeta sa 7:2.

U drugom setu obje teniserke bile su sigurne na svoj servis, ali je Konta u novom taj-brejku nadigrala Rumunku, dobila taj period sa 7:5 i izborila odlučujući set.

Ona je do jedinog brejka u trećem setu stigla u petom gemu, kada je povela sa 3:2.

Konta je sačuvala stečenu prednost i izborila plasman u polufinale u kom će se sastati sa Amerikankom Serenom Vilijams koja je sa 6:3 i 7:5 pobijedila Letonku Jelenu Ostapenko.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније