Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

23. 06. 2013. 20:46 >> 20:46
1

SPREMAN ZA IZAZOVE

Federer: Volim težak žrijeb

Da bi stigao do titule na Vimbldonu, Rodžer Federer će najverovatnije morati da pobijedi Nadala, Mareja i Đokovića.

Švajcarac kaže da je spreman za taj izazov.

“Volim kad je žrijeb težak, ne bježim od toga, pošto ni nemam kontrolu nad time. Istina je da imam veoma težak žrijeb, pošto je Rafa u mojoj četvrtini. Ako želiš da osvojiš titulu, moraš da pobijediš najbolje, zato sam ovdje. Ipak, koncentrisan sam na prvo kolo i meč sa Haneskuom“, rekao je Federer.

Prije deset godina Švajcarac je na Vimbldonu osvojio svoju prvu GS titulu pobjedom nad Markom Filipusisom.

„Iza mene je deset nevjerovatnih godina, ne mogu da povjerujem da su bile toliko uspješne i lijepe. Zaista sam uživao na Tiri. Srećan sam što još igram dobro i što sam kandidat za titulu ovdje. Jedinstveno je i to što sam i poslije deset godina ovdje kao branilac titule“.

Federer u karijeri ima impresivan skor na Vimbldonu od 66 pobjeda i 7 poraza.

“Što više igraš na travi, više učiš o njoj. Sada znam tačno šta treba da radim. Ipak, uzbuđenje je isto, i dalje sam gladan pobjeda“.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније