Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

18. 06. 2017. 11:25 >> 10:58

MAREJ O TAKMIČENJIMA

Ne znam koliko ću još moći...

Najbolji teniser na svijetu Endi Marej kaže da njegove igre na najvišem nivou neće trajati još dugo.

On je u nedavnom intervjuu za BBC izjavio da želi da uživa i pruži maksimum u naredne tri godine ,jer dobri rezultati neće trajati zauvijek.

Mari je do prvog mjesta na listi došao u kasnijoj fazi karijere, ali lošim rezultatima u prvoj polovini sezone nije ugrozio svoj renking. Slijedi mu onaj teži dio godine u kome je tokom 2016. dominirao, pa brani veliki broj bodova.

"Znam neke igrače kojima je išlo dobro do polovine njihovih tridesetih godina, ali to možda neće biti slučaj sa mnom", priznaje Mari. 

Britanski teniser je prošle godine osvojio Vimbldon, a igrao je u finalu Rolan Garosa. Ove godine su se u finalu sastali Vavrinka i Nadal, a Mari nije odbranio prošlogodišnji rezultat jer je zaustavljen u polu. 

"Možda narednih nekoliko godina budu posljednje godine kada imam šansu da se takmičim za Grend slemove i na najvećim turnirima. Ne znam koliko dugo ću još moći da igram za nešto poput toga. Hoću da na svakom turniru na kome igram izvučem maksimum", kazao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније