Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

18. 06. 2017. 10:36 >> 10:17

VAVRINKA ISKRENO

Nadal i Federer su teniska čudovišta

Sten Vavrinka prokomentarisao je povratak Rafaela Nadala i Rodžera Federera, rekavši da su njih dvojica "čudovišta".

Švajcarac je igrao protiv oba igrača na Grend slemovima ove sezone. U Australiji je poražen od Federera, dok je u Parizu Nadal bio bolji od njega.

"Morate da sačekate kraj njihovih karijera da biste ih komentarsiali. Međutim, jasno je da su njih dvojica teniska 'čudovišta", rekao je Vavrinka. 

Sten je trenutno treći igrač svijeta, a kada je riječ o Špancu i Švajcarcu rekao je još da oni uvijek pronađu način da napadnu najslabiju stranu protivnika. 

"Protiv Nadala i Federera morate da igrate bez razmišljanja. To je jedna od najtežih stvari kada se sastajete sa njima. Nisam prvi, ni posljednji koji je izgubio na Rolan Garosu od Nadala. Rafa je cijele godine igrao nevjerovatno. On je sjajan borac i tako je teško igrati protiv njega. Htio sam nešto da promijenim u igri, kako bih ga pobijedio, ali on mi jednostavno nije dao šansu", završio je Vavrinka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније