Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

14. 06. 2017. 10:32 >> 10:11

FEDERER OČEKUJE

Đoković će ponovo biti snažan

Rekorder po broju Gren slem titula Rodžer Federer očekuje da se Novak Đoković vrati na nivo na kojem je bio do prošle godine.

Srbin je eliminacijom u četvrtfinalu Rolan Garosa pao na čak četvrto mjesto na ATP listi, što mu je najgori plasman od 2009. godine.

"Ako uporedimo sa prošlom godinom kad je držao sva četiri GS, nalazi se u relativno teškoj situaciji. Ali, on je i dalje u prva četiri, u konkurenciji je za titule. Nema sumnje da djeluje slabo za igrača sa svojim kvalitetima, prošla godina je bila posebna za njega, posebno prva polovina 2016, pa je malo neočekivano što je posustao toliko od osvajanja RG prošle godine", rekao je Federer.

Đoković je u posljednjih nekoliko mjeseci gubio redom na mastersima u Indijan Velsu, Monte Karlu, Madridu, finalu Rima, a neće igrati nijedan turnir do Vimbldona 3. jula.

"Priznajem da ga nijesam gledao mnogo u posljednje vrijeme, pa ne mogu najbolje da sudim o situaciji, uglavnom sam pratio preko medija. Ali on je previše dobar igrač da ostane ovako duže vrijeme. Osvajaće opet gren slemove u budućnosti, boriće se za broj 1. Očekujem opet jakog Đokovića", dodao je Švajcarac.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније