Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

21. 06. 2013. 22:57   >>  22:58

U NAREDNIM GODINAMA

"Ol Ingland klub" dobija novo ruho

Organizatori Vimbldona, planiraju da do 2019. godine poslije Centralnog terena stave pokretni krov i na teren Broj 1. I ne samo to, kako prenose britanski mediji, "Ol Ingland klub" bi mogao da dobije sasvim nov i moderan izgled tokom narednih godina.

Jedna arhitektonska firma ponudila je plan za izgradnju pokretnog krova na terenu broj 1, pa bi mečevi mogli da se igraju bez obzira na uslove. Pored toga, predviđena je izgradnja još tri travnata terena, dodatni ugostiteljski objekti, poboljšan pristup stadionima.

Plan takođe obuhvata promjene pejzaža, posebno šetališta, upotrebu zelenih zidova... Sve to bi trebalo da se napravi u narednih 10 do 20 godina, a sa detaljima će javnost biti upoznata u ponedeljak, pred početak Vimbldona.

Plan je da tri nova travnata terena se nađu sjeverno od terena broj 1. U tom slučaju bio bi rasterećen prostor u centralnom i južnom dijelu kompleksa. Teren 1 će pored pokretnog krova dobiti i nove ugostiteljske objekte, koji će imati spektakularan pogled ka terenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније