Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ B92/Objavio: I. P. ]

27. 05. 2017. 12:15 >> 11:47

U PARIZU

Nadal u pohodu na desetu titulu

Španski teniser Rafael Nadal pokušaće da osvoji jubilarni deseti pehar u Paririzu.

On u prvom kolu igra protiv Benoe Pere, dok bi u polufinalu turnira mogao da se sretne sa Novakom Đokovićem.

Kralj šljake na apsolutni je favorit i poslije osvojene desete titule u Monte Karlu i Barseloni, a pete u Madridu, pokušaće da nastavi savršenu sezonu u Parizu sa još jednim jubilejom. 

"Osjećam se kao kod kuće. Imam sjajan odnos sa svim ovim ljudima ovde. Uvijek je dobar osjećaj vratiti se ovdje", rekao je Nadal. 

Prošle sezone zbog povrede nije uspio da osvoji Pariz, ali se ove sezone sjajno vratio i zabilježio najbolji start od na šljaci još od 2010. godine. 

Zbog fantastične sezone Rafa je apsolutni favorit za osvajanje "Kup Musketara". 

"Mjesec i po dana sam naporno radio, sa mnogo sati na terenu i vježbao sam sve što sam mogao da zamislim, što dugo nije bio slučaj. Moje tijelo mi ne dozvoljava uvijek tako da treniram. Pomoglo mi je što sam trenirao koliko god sam želio, jer sam bio dovoljno zdrav".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније