Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ Objavio: O.Z. ]

22. 05. 2017. 16:08 >> 15:41

SARADANJA SA LAKOSTOM

Đoković i zvanično novi 'krokodil'

Srpski teniser Novak Đoković ozvaničio je danas saradnju sa francuskim brendom Lakost (Lacoste), jednim od najprestižnijih svjetskih proizvođača sportske opreme i garderobe.

Današnji dan je simbolično izabran za početak saradnje jer je 22. maja 1987. godine Đoković rođen. On će se prvi put u novoj opremi pojaviti na Rolan Garosu, koji počinje u nedjelju 28. maja.

"Ponosan sam što sam postao novi 'krokodil'", rekao je Đoković na predstavljanju novog partnerstva, navodi se u saopštenju.

On je rekao da mu je čast i privilegija što je počeo saradnju sa poznatim i uglednim brendom kao što je Lakost.

"Čovjek po kome brend nosi ime, Rene Lakost, je veliki šampion, koji je unio revoluciju u sport i modu tako što je tridesetih godina prošlog vijeka lansirao polo majice. To što sam dio njegovog nasljeđa mi predstavlja zadovoljstvo u svakom smislu. Lakost prati trendove, ali i čuva svoj identitet. Ujedno, predstavlja vrijednosti za koje se svi borimo, uprkos činjenici da je oko nas mnogo izazova. Ali, svijet je lijep, a greške koje se dešavaju pomažu nam da učimo, rastemo i razvijamo se. To je i Rene Lakost radio, a pritom je imao izuzetnu harizmu i uspjeh. On nije bio samo teniser, već se dokazao i na mnogim drugim poljima", dodao je on.

U saopštenju nijesu navedeni detalji ugovora.

Lakost je za Đokovića specijalno dizajnirao istoimenu liniju odjeće koju će nositi na svim turnirima tokom sezone. Đokovićev potpis je odštampan na lijevom rukavu polo majice, čija grafika je inspirisana linijama teniskog terena. Na majici za Rolan Garos su dominantne boje crvena, plava i bijela, a šorcevi će biti bijeli ili crni. Na Vimbldonu će nositi skroz bijelu opremu, a u finišu sezone mijenjaće teget, crvenu i crnu majicu.

"Francuska i Srbija imaju iste boje na zastavi, pa nam nije bilo teško da ih uklopimo u dizajn za Rolan Garos. Radili smo zajedno na tome da imam najbolji dizajn i materijale i drago mi je da je cio tim otvoren za ideje, dogovore. Ovo partnerstvo se ne odnosi samo na činjenicu da nosim majice sa logotipom Lakost, već se radi o vezi koja se širi na mnogo nivoa", naveo je drugi teniser svijeta.

Đoković će brend Lakost predstavljati i van terena.

Iz te kompanije naveli su da su izuzetno zadovoljni što su angažovali Đokovića kao globalnog ambasadora. Kako su istakli, Rene Lakost, legendarni teniser i osnivač brenda i najbolji srpski teniser su dvije legende koje dijele iste vrijednosti, fer-plej, istrajnost i eleganciju.

Teniser i pronalazač Rene Lakost, popularni "Krokodil" i Andre Žilije su 1933. godine pokrenuli svojevrsnu revoluciju u svijetu sportske opreme kreiravši čuvenu Lakost polo majicu, koja je igračima omogućila veću slobodu kretanja, a istovremeno je postala simbol elegancije i stila.

Kolekcija "Novak Đoković" dostupna je od maja u svim Lakost buticima širom svijeta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније