Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

20. 05. 2017. 21:26   >>  21:00 4

PREPUSTIO MU JEDAN GEM

Đoković deklasirao Tima za finale

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Mastersa u Rimu, pošto je pobijedio sedmog igrača svijeta Austrijanca Dominika Tima poslije dva seta, 6:1, 6:0.

Đoković će u finalu igrati protiv 17. tenisera svijeta Aleksandra Zvereva iz Njemačke i to će biti njihov prvi duel. On će pokušati da osvoji petu titulu u Rimu.

U igri Đokovića sve je funkcionisalo, brzo je stigao do 5:0, a nedugo zatim završio posao u prvom setu 6:1.

Drugi set srpski teniser je odigrao još bolje - poveo je sa 2:0, a onda u trećem preokrenuo vođstvo Tim od 40:0 i stigao do 3:0.

To je dokrajčilo Austrijnaca, pa je Đoković osovjio i naredna tri gema i plasirao se u finale.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније