Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

19. 05. 2017. 18:25   >>  18:00 3

MASTERS U RIMU

Tim srušio Nadala za polufinale

Austrijanac Dominik Tim prošao je u polufinale Mastersa u Rimu, pobjedom nad Špancem Rafaelom Nadalom u četvrtfinalu 6:4, 6:3.

Austrijanac je tako prekinuo seriju Nadala od 17. uzastopnih pobjeda na ATP turu.

Tim je furioznom igrom otvorio meč i za nepunih pola sata stigao do ubjedljivh 5:1. Nadal je potom vezao tri gema, ali više od toga nije mogao. Austrijanc je slavio sa 5.4 i poveo u setovima.

Tim je u petom gemu drugog seta prokockao dvije brejk lopte, ali se isparvio u sedmom gemu za vođstvo (4:3).

U narednom je Nadal zaprijetio, propustio je dvije brejk lopte, što je Tim kaznio i potvrdio brejk 5:3. Španac se potom predao, pa je Tim novim brejkom okončao meč.

U polufinalu, Austrijanac čeka pobjednika meča između Novaka Đokovića i Huana Martina del Potra.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније