Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

19. 05. 2017. 16:33   >>  16:05

MASTERS U RIMU

Zverev i Izner u polufinalu

Njemački teniser Aleksander Zverev plasirao se danas u polufinale Mastersa u Rimu, pošto je u četvrtfinalu slavio protiv Miloša Raonića iz Kanade sa 7:6, 6:1.

Zverev će u polufinalu igrati protiv Amerikanca Džona Iznera, koji je ranije danas pobijedio Hrvata Marina Čilića sa 7:6, 2:6, 7:6.

I Zverev i Raonić su u prvom setu napravili po dva brejka, pa je pobjednik tog dijela igre riješen poslije taj-brejka.

Njemac je taj-brejk dobio sa 7:4. U drugom setu na terenu je praktično postojao samo jedan teniser. Zverev je dva puta oduzeo servis protivniku, ne dozvolivši mu niti jednu brejk priliku.

U preostala dva četvrtfinala sastaju se Novak Djoković - Huan Martin del Porto i Rafael Nadal - Dominik Tim.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније