Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

19. 06. 2013. 10:31 >> 10:31

POVREDA LEĐA

Venus Viliijams propušta Vimbldon

Amerikanka Venus Vilijams neće nastupiti na Vimbldonu zbog povrede leđa, objavila je teniserka na svom Fejsbuk profilu.

To će biti prvi put poslije 16 godina da Venus propusti Gren slem na travi.


"Nažalost, neću moći da učestvujem na ovogodišnjem Vimbldonu. Jako sam razočarana što neću igrati u Londonu, uvjek sam voljela taj turnir, ali moram na zaliječim povredu leđa. Hvala svim mojim fanovima na podršci", napisala je Vilijams.

Venus, koja je je u ponedjeljak napunila 33 godine, mučila se sa povredom donjeg dijela leđa tokom većeg dijela sezone. Povreda je najviše uticala na njen servis, koji je jedan od najboljih kada je zdrava.

Povredu je zaradila u aprilu i zbog toga nije nastupala na turniru u Madridu. Vratila se na teren u Rimu, ali je već na startu izgubila od Lore Robson. Na Rolan Garosu takođe je ispala na startu, poslije 3 sata i 20 minuta, ali od kvalitetnije igračice Ursule Radvanjske.

Prošle godine, Venus je sa svojom sestrom Serenom u dublu peti put osvojila titulu na Vimbldonu. I u singlu je pet puta osvajala turnir u Londonu, bila je i porva teniserka svijeta, a trenutno je na 34. poziciji WTA liste.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније