Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

24. 04. 2017. 21:50 >> 21:27

VINĆI SMATRA

Šarapova da igra bez specijalne pozivnice

Prva protivnica Marije Šarapove poslije isteka njene suspenzije, Italijanka Roberta Vinći rekla je danas da ruska teniserka nije trebalo da dobije specijalnu pozivnicu za turnir u Štutgartu. Vinći i Šarapova će se sastati u prvom kolu turnira u Štutgartu u srijedu, a Italijanka je navela da se ne slaže sa s odlukom organizatora turnira da nekadašnjoj prvoj igračici svijeta omoguće direktan prolaz u glavni žreb.

"Šarapova je sjajan igrač i nemam ništa protiv nje. Ona je platila za svoje greške i treba da se vrati tenisu, ali bez ikakve pomoći, bez specijalnih pozivnica", rekla je Vinći na konferenciji za novinare.

Suspenzija Šarapovoj zbog dopinga ističe tačno u srijedu, na dan meča sa Italijankom.

"Znam da je Šarapova važna za tenis, važna za WTA, za sve... Ona je sjajna osoba, velika teniserka, velika šampionka, ali to je moje mišljenje", rekla je Vinći.

Govoreći o samom meču, Vinći je navela da očekuje zanimljiv i težak meč.

"Za mene je ovo kao i svaki drugi turnir, pripremala sam se kao za svaki turnir do sada. Ja ću igrati svoju igru... Ali, biće to zanimljiv, težak meč", rekla je ona.

Italijanka je istakla i da očekuje da će veći dio publike navijati za Šarapovu.

"Ne znam kakva je situacija kod teniserki... Dosta njih će se složiti sa mnom kada je riječ o specijalnim pozivnicama", rekla je Vinći.

Vinći i Šarapova su se do sada sastajale samo dva puta, oba puta je slavila Ruskinja, ali te mečeve su odigrale na tvrdoj podlozi i to prije 10 i pet godina.

"Znam da je teško vratiti se poslije dužeg vremena. Ona je vjerovatno presrećna zbog povratka, ali trening je jedno, a meč drugo", rekla je Vinći.

Vinći će trenirati na centralnom terenu turnira u Štutgartu, dok Šarapovoj nije dozvoljen pristup svim objektima dok joj suspenzija ne istekne.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније