Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavio: B.V.

22. 04. 2017. 10:04 >> 09:38
2

PRIČAO O TRUDNOĆI

Nastase rasistički komentarisao Serenu

Nekadašnji najbolji rumunski i svjetski teniser Ilije Nastase našao se na udaru javnosti pošto je dan pred meč reprezentacija Rumunije i Velike Britanije u Fed kupu iznio rasističku opasku na račun trudnoće Serene Vilijams.

 

Nastase je već izazvao kontroverze kada je izjavio da Serenu i ostale američke sportiste niko ne kontroliše kada je reč o dopingu, ali je sada "udario" u drugom pravcu.

Selektor Fed kup tima Rumunije je poslije konferencije za štampu u Konstanci navodno komentarisao trudnoću Serene Vilijams.

"Da vidimo koje će boje biti. Čokoladno ili belo", rekao je Nastase, iako lično nije bio upitan ništa o Sereni, o kojoj je govorila rumunska teniserka Simona Halep.

Teniska federacija Rumunije nije željela da komentariše navode o rasizmu, dok je Međunarodna teniska federacija pokrenula istragu.

Kontroverzni Nastase je takođe doveo u neprijatnu situaciju i selektorku britanskog tima En Ketavong, od koje je tražio broj sobe u hotelu, a zatim joj je priznao i da se njih dvoje "privlače". Keotavongova je udata, a kao i Serena takođe je u drugom stanju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније