Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ B92, Objavio: B.V. ]

20. 04. 2017. 10:30 >> 10:04

DUGA PAUZA

Serena se vraća nakon porođaja

Najbolja svjetska teniserka Serena Vilijams vratiće se igranju tenisa poslije rođenja djeteta, potvrđeno je iz njenog tima.

Serena je u srijedu na ’Snepčetu’ potvrdila da je trudna kada je objavila fotografiju sa natpisom „20 nedjelja“ na kojoj je pokazala trudnički stomak, a mnogi su to shvatili kao kraj jedne sjajne karijere.

Međutim, osvajačica 23 Grend slem titule planira da se vrati i već pravi kalendar za 2018, uprkos tome što će imati punih 36 godina, potvrdila je njena PR menadžerka Keli Buš Novak.

Vilijams je titulom u Melburnu u januaru, koju je osvojila iako je bila u drugom stanju, prestigla legendarnu Štefi Graf i izdvojila se na prvom mjestu po broju osvojenih turnira na četiri najveća takmičenja u open eri, dok u generalnom poretku Margaret Kort ima trofej više.

Ukoliko do toga dođe, neće biti prva koja se kao majka vratila na WTA tur – prije nje su to činile Kim Klajsters i spomenuta Kort, a isto planira i Viktorija Azarenka koja je trenutno na porodiljskom bolovanju.

Američka teniserka je vezi sa osnivačem društvene mreže ’Redit’ Aleksisom Ohanijanom, sa kojim vjerila krajem prošle godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније