Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ B92; Objavila: J.B.Č ]

16. 04. 2017. 10:24 >> 10:10

S NAJVEĆIM RIVALIMA

Đoković brusi formu za Monte Karlo

Novak Đoković vraća se predstojeće nedjelje na ATP terene prvi put od Indijan Velsa, a pred Masters u Monte Karlu sparinguje sa najvećim rivalima.

Đoković će u MK krenuti iz drugog kola, gdje će igrati sa boljim iz duela između Žila Simona i Maleka Jazirija, a u međuvremenu je trenirao sa Stanislasom Vavrinkom.

Dvojica velikih prijatelja često sparinguju međusobno na turnirima, a Đoković je osim s Švajcarcem trenirao još sa Marinom Čilićem i Aleksandrom Zverevim.


Đoković je dva puta osvajao Monte Karlo, 2013. i 2015. godine, ali je prošle godine podbacio porazom od Jiržija Veselog već u drugoj rundi.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније