Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

27. 03. 2017. 23:20 >> 22:55

IGRA KAO NEKAD

Federer lako protiv Del Potra

Legendarni Rodžer Federer je, lakše nego što se očekivalo, izborio plasman u osminu finala Mastersa u Majamiju.

Švajcarac je bez mnogo muke dobio derbi runde sa Huanom Martinom del Potrom sa 6:3, 6:4.

Federer je odigrao na izuzetno visokom nivou i zabilježio 14. pobjedu u 15 mečeva u 2017. godini, te najavio napad na drugi Masters u nizu, poslije Indijan Velsa.

Fedeks je prvi set dobio brejkom u osmom gemu, nakon što je prethodno propuštao po dvije šanse u ranijim, a onda spasao četiri lopte na svom servisu za set.

Argentinac u narednom nije imao snage da se suprotstavi Švajcarcu, koji ga je slomio definitivno u petom gemu, a povratka više nije bilo nakon što je propustio svoju jedinu brejk šansu u osmom.

Federera u osmini finala očekuje Španac Roberto Bautista Agut, koji je u trećem kolu savladao Amerikanca Sema Kverija posle preokreta 3:6, 6:2, 6:3.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније