Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

11. 02. 2017. 23:12 >> 22:48

AKADEMIJA PRIORITET

Toni Nadal: Od sljedeće godine ne pratim Rafaela

Trener Rafaela Nadala, njegov ujak Toni Nadal rekao je danas da će još samo ove godine pratiti tog tenisera na turnirima.

"Od sljedeće godine neću pratiti Rafaela na turnire i koncentrisaću se isključivo na našu tenisku akademiju. I dalje imam odličan odnos sa mojim nećakom", rekao je Toni Nadal, prenio je italijanski sajt Tenisitaliano.

Toni Nadal je počeo da trenira 30-godišnnjeg Rafaela kada je teniser imao tri godine, a do sada su zajedno osvojili 14 grend slem titula, ali posljednju 2014. godine na Rolan Garosu.

"Tokom svih ovih godina, nikada nijesmo bili u krizi. Sve do njegove 17. godine ja sam odlučivao o svemu. Onda je došao Karlos Kosta kao menadžer. Poslije toga i Rafaelov otac je bio bliže, a svi su imali svoje mišljenje. Istina je da sam svake godine donosio sve manje odluka, sve do dana kada ni o čemu nijesam odlučivao", rekao je Toni Nadal.

Krajem prošle godine trenerskom timu Rafaela Nadala priključio se Karlos Moja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније