Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

06. 02. 2017. 21:02   >>  20:38

SUDIJA LAKŠE POVRIJEĐEN

Šapovalov kažnjen sa 7.000 dolara

Kanadski teniser Denis Šapovalov kažnjen je danas sa 7.000 dolara zbog toga što je na meču Dejvis kupa protiv Velike Britanije nenamjerno pogodio lopticom glavnog sudiju Arnoa Gabasa.

Teniska reprezentacija Velike Britanije plasirala se u četvrtfinale Dejvis kupa, pošto je u petom, odlučujućem meču 17-godišnji Šapovalov diskvalifikovan.

On je u petom meču igrao protiv Kajla Edmunda i gubio je sa 3:6, 4:6, 2:1, kada je, poslije jednog poena i izbacivanja loptice u aut, snažno udario lopticu i pogodio glavnog sudiju u lice.

"To je neprihvatljivo ponašanje. Nevjerovatno me je sramota. Osjećam se užasno što sam iznevjerio svoj tim, svoju zemlju. Ovo je posljednji put da sam uradio ovako nešto", rekao je kanadski teniser.

Sudija Gabas je pregledan u bolnici u Otavi, njegovo oko nije teže povrijeđeno, ali će još jednom će ići kod oftamologa kada se vrati u Francusku.

Velika Britanija će u četvrtfinalu Dejvis kupa igrati protiv Francuske, dok će Kanada u septembru igrati za ostanak u Svjetskoj grupi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније