Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavila: M.M.Lj. [ Beta ]

28. 01. 2017. 12:21 >> 11:57

EMOTIVNE SESTRE

Da nije Venus ne bih osvojila 23 titule

Američka teniserka Serena Vilijams rekla je da je presrećna zbog osvajanja Otvorenog prvenstva Australije, 23. grend slem titule u karijeri, i dodala da to ne bi mogla da postigne bez starije sestre Venus, koju je pobijedila u današnjem finalu u Melburnu.

 

"Hvala Bogu za život, na šansi da budem ovdje sada, srećna sam što sam imala priliku da igram pred ovom publikom. Hvala mom timu, volim vas. Serena Vilijams, to je moja mlađa sestra...", zastala je na trenutak Venus i zaplakala, a potom dobila ovacije publike.

"Čestitam ti na 23. Grend slem tituli, imala sam neke čudne poraze od tebe tokom karijere, ali bilo je sjajno imati rivaliltet sa tobom. Kad ja nisam uspjela da to postignem, tu si bila ti. Nevjerovatno sam ponosna na tebe... Gdje je ona nestala?", okrenula se oko sebe Venus, da bi joj se obratila. "Bilo je teško, volim te", istakla je Venus.

Potom se na podijum, popela osvajačica turnira.

"I ja ću reći hvala Bogu, vodio me je kroz ovaj trnir, bilo je teško, igrala sam i molila se. Čestitam Venus, ona je fantastična osoba, nema šanse da me stigne po broju trofeja", našalila se Serena, "Da nje nema, ne bih ništa osvojila, ona je moja inspiracija da budem najbolja teniserka i da postižem ovakve pobjede, vratila se tenisu na sjajan način. Hvala mom timu. Mogla bih da pričam bez prestanka. Želim što duže da ostanem ovdje, nisam prošle godine imala priliku da govorim sa ovog mjesta", rekla je Serena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније