Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavio: P.R. [ Beta ]

22. 01. 2017. 15:11   >>  14:47

TURNIR BEZ PRVIH REKETA

Vandevej izbacila Kerber

Njemačka teniserka Andželik Kerber neće odbraniti titulu na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu, pošto je danas u osmini finala izgubila od 35. teniserke svijeta Amerikanke Koko Vandevej poslije dva seta, 2:6, 3:6.

Prva teniserka svijeta izgubila je za 68 minuta. Vandevej je u prvom setu dva puta oduzela servis protivnici i bez većih problema povela u meču. Kerber je dobro počela drugi set, povela je sa 3:1, ali je Vandevej osvojila pet uzastopnih gemova i pobijedila.

Vandevej će u četvrtfinalu igrati protiv španske teniserke Garbinje Muguruse, koja je sa 6:2, 6:3 pobijedila Soranu Kirsteu iz Rumunije.

Vandevej do sada nikada nije prošla treće kolo prvog grend slem turnira u sezoni, a prošle godine izgubila je u prvom kolu.

Ovogodišnji Australijan open je tako ostao bez prvih igrača svijeta na turniru, pošto je prije Kerber sa eliminisan i Britanac Endi Marej. Njega je u četiri seta pobijedio Njemac Miša Zverev.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније