Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

09. 06. 2013. 22:52   >>  22:55

ISKRENI TENISER

Nadal: Uplašio me mladić sa bakljom

Španski teniser Rafael Nadal priznao je da se uplašio kada je nepoznati muškarac sa upaljenom bakljom prekinuo današnji meč finala Rolan Garosa sa Davidom Fererom, prenijeli su mediji.

"Sve se desilo brzo. Malo sam se uplašio u početku, jer nijesam vidio šta se događa. Okrenuo sam se i vidio momka sa bakljom. Hvala svima iz obezbjeđenja, obavili su nevjerovatan posao. Bili su brzi i hrabri, hvala im", rekao je Nadal.

Popularni tenisar u finalu je danas slavio protiv zemljaka rezultatima 6:3, 6:2, 6:3.

"Sjajno sam se osjećao na terenu, meč sa Davidom je uvijek težak. Meč je bio mnogo teži nego što rezultat pokazuje. U nekim trenucima igrao sam odlično. Veoma sam srećan, ovo je važna pobjeda i velika satisfakcija za mene", rekao je Nadal.

On je istakao da mu je mnogo ljudi pomoglo da se vrati.

"Neću da nabrajam kako ne bih nekoga zaboravio, ali ovdje sam zbog njih. To mi mnogo znači. Prije pet mjeseci moj tim i ja mislili smo da je ovako nešto nemoguće", naveo je Nadal, koji je osam puta u karijeri osvojio Rolan Garos.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније