Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ Objavio: O.Z. ]

21. 12. 2016. 11:04 >> 10:41

NEDOVOLJNO SPREMAN

Del Potro najvjerovatnije ne igra u Melburnu

Argentinski teniser Huan Martin Del Potro najvjerovatnije će propustiti prvi Gren slem u 2017. godini, Otvoreno prvenstvo Australije.

"Potrebna mi je dobra fizička priprema, kako bih mogao da igram tokom cijele godine. Uskoro će početi Australijan open i mislim da neću uspjeti da se spremim. Gledamo prioritete. Ako me je tenis čekao dvije godine, Australija može da me sačeka još godinu dana", rekao je Del Potro, prenio je Skaj.

Bivši osvajač US Opena mogao bi da propusti i prvo kolo Dejvis kupa u februaru, kada će Argentina početi odbranu titule protiv Italije. Mečevi su na programu od 3. do 5. februara u Buenos Ajresu.

"Ima još vremena do meča sa Italijom, ali ne previše. Igraće se na šljaci, a to je podloga na kojoj se mučim", rekao je Del Potro.

Del Potro bi trebalo da igra dva egzibiciona meča protiv Španca Davida Ferera u Buenos Ajresu i Mar del Plati 27. i 28. decembra.

On je prethodnih godina imao mnogo problema sa povredama, a na teren se vratio početkom godine, pošto se oporavio od treće operacije ruke. Ove godine igrao je dobro, osvojio je srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, a sa Argentinom Dejvis kup, pobjedom protiv Hrvatske u Zagrebu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније